Pages

Thursday, August 11, 2011

the month of blessings




Salam 'alaik and hye,,

Alhamdulillah,, segala puji buat DIA yg Maha Pengasih dan Maha Penyayang.
Hari ni dah masuk hari ke-sepuluh [10] Ramadhan.. selesai satu pertiga [hari-hari yang penuh RAHMAT =)],, moga DIA beri kita peluang untuk menempuh hari-hari seterusnya,, dan moga DIA beri kita kekuatan untuk meneruskan amal [kerja mahupun ibadah] sehingga ke akhirnya,, ameen.

......

A big apology to all blog-walkers,, 
dah lama tak update entry.. huhu.
so for this entry I'd like to share my recent work on felt craft =).. 
entry ini akan menjadi yang terpanjang ~ setakat ini,, heee

......

1] Order Kak Siti [anazahra] from JB

6 stick name key-chain


5 hp charm [mix shape]
5 key-chain [mix shape]
~ xde gambar,, tak sempat nak snap, isk ~


2] order teacher Tadika Ihsan UTM

4 hp casings and 3 hp charms



3 coin purse



bunny keychain



3] order Miss Stefanie from Seremban

8 butterfly hp charms



4] order Kak Suriya from Pulai

1 pillow


1 frame


..........

panjang kan? kan? ngeeeee
sebelum terlupa,, saya nak buat pengumuman
sepanjang bulan Ramdhan ni I'm closing felt-craft order for a while,, huu saya sangat-sangat busy dengan keje-keje menjahit baju Raya [yeayyyyyy!!!] ~ huarghh,, tensen.
so harap kengkawan faham ae..huk.

emm, jap, jap.. actually bleh je nak order,, tapi masuk que-list lepas Raya la, he.
ok, that's all (^.^).. 

hoooo.. mata saya dah berpinar menghadap kain-kain yang sangat banyak, tangan pun dah melecet coz arini duk meggila potong 9 pasang baju! ~ esok nak potong lagi 7 pasang [ Ya Allah, kuatkan tangan saya..]

............

~ sekian ~
senyum selalu.. kerana senyum tanda anda bahagia
(^_________^)

1 comment:

  1. comelnye!!! jemput la jd follower blog sy ye...^_________^
    http://kecheqcraft.blogspot.com/

    ReplyDelete